PersonvernTrykk her for å komme tilbake til forsiden


Denne personvernpolitikken har blitt utarbeidet for bedre og betjene de som er opptatt av hvordan deres personlig identifiserbare informasjon (PII) blir brukt online. PII, er informasjon som kan brukes alene eller med annen informasjon for å identifisere, kontakte eller finne en enkelt person, eller å identifisere en person i kontekst. Vennligst les vår personvernpolicy nøye for å få en klar forståelse av hvordan vi samler inn, bruker, beskytter eller på annen måte håndterer din personlig identifiserbare informasjon i samsvar med vår nettside.

Hvilken personlig informasjon samler vi fra folk som besøker vår blogg, nettside eller app?
Når du bestiller eller registrerer på vår nettside, kan du bli bedt om å skrive inn ditt navn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer, firmanavn, organisasjonsnummer eller andre detaljer for å bedre din opplevelse på vår nettside.

Når samler vi inn informasjon?
Vi samler inn informasjon fra deg når du registrerer deg på nettsiden vår, abonnerer på nyhetsbrev, fyller ut et skjema, bruker Live Chat, åpne en support-ticket eller skriver inn/fyller ut informasjon på nettsiden vår. Gir oss tilbakemelding på våre produkter eller tjenester.

Hvordan bruker vi informasjonen din?
Vi kan mulig bruke informasjonen vi samler inn fra deg når du registrerer deg, foretar et kjøp, registrerer deg for nyhetsbrevet vårt, svarer på en undersøkelse eller markedsføringskommunikasjon, surfer på nettsiden eller bruker visse andre nettsted-funksjoner på følgende måter:

• Å forbedre nettsiden vår for bedre å betjene deg.
• Å administrere en konkurranse, kampanje, undersøkelse eller annen sidefunksjon.
• Å be om tilbakemeldinger og vurderinger av tjenester eller produkter
• Å følge opp etter korrespondanse (live chat, e-post eller telefon henvendelser)


Hvordan beskytter vi dine opplysninger?
Vi bruker ikke sårbarhetsskanning og / eller skanning til PCI-standarder.
En ekstern PCI-kompatibel betalingsgateway håndterer alle CC-transaksjoner.
Vi bruker vanlig malware skanning.


Din personlige informasjon er inneholdt bak sikrede nettverk og er bare tilgjengelig av et begrenset antall personer som har spesielle rettigheter til slike systemer, og er pålagt å beholde informasjonen konfidensielt. I tillegg er all sensitiv / kredittinformasjon du oppgir, kryptert via SSL-teknologi (Secure Socket Layer).

Vi implementerer en rekke sikkerhetstiltak når en bruker går inn, sender inn eller får tilgang til sin informasjon for å opprettholde sikkerheten til din personlige informasjon.

Alle transaksjoner behandles gjennom en gateway-leverandør og lagres ikke eller behandles på våre servere.

Bruker vi informasjonskapsler?
Ja. Informasjonskapsler er små filer som et nettsted eller dets tjenesteleverandør overfører til datamaskinens harddisk via nettleseren din (hvis du tillater det) som gjør at nettstedets eller tjenesteleverandørens systemer kan gjenkjenne nettleseren din og fange opp og huske visse opplysninger. For eksempel bruker vi informasjonskapsler for å hjelpe oss å forstå dine preferanser basert på forrige eller nåværende nettstedaktivitet, noe som gjør oss i stand til å gi deg forbedrede tjenester. Vi bruker også informasjonskapsler for å hjelpe oss med å kompilere aggregerte data om trafikk og nettstedinteraksjon, slik at vi i fremtiden kan tilby bedre erfaringer og verktøy på nettstedet.

Vi bruker informasjonskapsler til:
• Forstå og lagre brukerens preferanser for fremtidige besøk.
• Hold oversikt over annonser.
• Samle aggregerte data om nettstedstrafikk og nettstedinteraksjoner for å kunne tilby bedre nettstedopplevelser og verktøy i fremtiden. Vi kan også bruke pålitelige tredjepartstjenester som sporer denne informasjonen på våre vegne.

Du kan velge å få datamaskinen til å advare deg hver gang en informasjonskapsel sendes, eller du kan velge å slå av alle informasjonskapsler. Du gjør dette gjennom nettleserinnstillingene dine. Siden nettleseren er litt annerledes, kan du se på nettleserens hjelpemeny for å lære riktig måte å endre informasjonskapslene dine på.

Hvis brukerne deaktiverer informasjonskapsler i nettleseren sin:
Hvis du slår av informasjonskapsler, kan noen av funksjonene som gjør nettsiden mer effektiv, ikke fungere riktig. Det kan også føre til at noen av funksjonene blir mindre funksjonell.

Tredjeparts offentliggjøring
Vi selger ikke, handler eller på annen måte overfører til personopplysninger din personlig identifiserbare informasjon, med mindre vi gir brukerne forhåndsvarsel. Dette inkluderer ikke web-hosting-partnere og andre parter som hjelper oss med å drive nettstedet vårt, gjennomføre vår virksomhet eller betjene våre brukere, så lenge partene er enige om å beholde denne informasjonen konfidensiell. Vi kan også frigjøre informasjon når det er utgivelse er hensiktsmessig å overholde loven, håndheve retningslinjene for nettstedet vårt, eller beskytte vår eller andres rettigheter, eiendom eller sikkerhet.

Imidlertid kan ikke-personidentifiserende besøksinformasjon gis til andre parter for markedsføring, reklame eller annen bruk.

Tredjepartslinker
Av og til, etter vårt skjønn, kan vi inkludere eller tilby tredjeparts produkter eller tjenester på vår nettside. Disse tredjepartene har separate og uavhengige personvernregler. Vi har derfor ikke noe ansvar eller ansvar for innholdet og aktivitetene til disse tilknyttede nettstedene. Likevel søker vi å beskytte integriteten til nettstedet vårt og velkommen til tilbakemelding om disse nettsidene.

Google
Googles annonseringskrav kan oppsummeres av Googles annonseringsprinsipper. De er satt på plass for å gi en positiv opplevelse for brukerne. Du kan lese mer om det her.

Det er en mulighet for at Google AdSense Advertising blir brukt på vår nettside. Google, som tredjepartsleverandør, bruker informasjonskapsler for å vise annonser på nettstedet vårt. Googles bruk av DART-cookien gjør det mulig å vise annonser til brukerne våre basert på tidligere besøk på nettstedet vårt og andre nettsteder på Internett. Brukere kan fravike bruk av DART-informasjonskapsel ved å besøke personvernreglene for Google Annons og innholdsnettverket.

Vi har implementert følgende:
• Remarketing med Google AdSense
• Visningsrapportering for Google Displaynettverk
• Demografi og interesser Rapportering
• Integrering av DoubleClick Platform
Vi, sammen med tredjepartsleverandører som Google, bruker første-part cookies (for eksempel Google Analytics-informasjonskapslene) og tredjeparts informasjonskapsler (for eksempel DoubleClick-informasjonskapselen) eller andre tredjepartsidentifikatorer sammen for å kompilere data angående brukerinteraksjoner med annonsevisninger og andre annonsetjeningsfunksjoner som de relaterer til nettstedet vårt.

Utmelding:
Brukere kan angi preferanser for hvordan Google annonserer til deg ved hjelp av siden for Google Annonseinnstillinger. Alternativt kan du velge bort ved å gå til siden for nettverksannonsering for annonsering, eller ved å bruke Google Analytics-tilleggsbrowser-tillegget.

Fair Information
Practices Fair Information Practices Principles danner ryggraden i personvernlovgivningen i USA, og konseptene de inkluderer har spilt en viktig rolle i utviklingen av databeskyttelseslover over hele verden. Å forstå prinsippene for rettferdig praksis og hvordan de skal implementeres, er avgjørende for å overholde de ulike personvernlover som beskytter personlig informasjon.

For å være i tråd med Fair Information Practices vil vi ta følgende responsive tiltak, hvis det oppstår brudd på data:
• Vi vil varsle brukerne via melding på stedet så raskt som mulig

Vi er også enige om det individuelle rettighetsprinsippet som krever at enkeltpersoner har rett til å forfølge rettslige rettigheter mot datainnsamlere og prosessorer som ikke overholder loven. Dette prinsippet krever ikke bare at enkeltpersoner har eksigible rettigheter mot datanvändere, men også at enkeltpersoner har adgang til domstoler eller myndigheter for å undersøke og / eller påtale at databehandlere ikke overholder kravene.

CAN-SPAM Act
CAN-SPAM Act er en lov som fastsetter reglene for kommersiell e-post, fastsetter krav til kommersielle meldinger, gir mottakerne rett til å få e-postmeldinger stoppet fra å bli sendt til dem, og staver ut tøffe straff for brudd.

Vi samler din e-postadresse for å:
• Sende informasjon, svar på henvendelser og / eller andre forespørsler eller spørsmål
• Behandle ordrer og å sende informasjon og oppdateringer knyttet til bestillinger
• Sende deg tilleggsinformasjon relatert til produktet og / eller tjenesten
• Markedføre med vår mailingliste eller fortsette å sende e-post til våre kunder etter at den opprinnelige transaksjonen har skjedd.

Å være i samsvar med CANS-PAM, godtar vi følgende:
• Ikke bruke falske eller misvisende emner eller e-postadresser.
• Identifisere meldinger og annonser på en rimelig og relaterende måte.
• Ta med den fysiske adressen til virksomheten eller hovedkontoret.
• Overvåke tredjeparts e-postmarkedsføringstjenester for overholdelse, hvis en brukes.
• Opprettholder opt-out / unsubscribe forespørsler raskt.
• Tillat brukere å abonnere ved å bruke linken nederst i hver e-post.

Hvis du til enhver tid vil melde deg fra å motta fremtidige e-postmeldinger, kan du sende oss en e-post til Hege@foodworks.no og vi vil straks fjerne deg fra ALLE korrespondanse.

Kontakt oss
Hvis det er spørsmål om denne personvernreglene, kan du kontakte oss ved hjelp av informasjonen nedenfor.

Nettside: https://www.foodworks.no/
Daglig leder: Hege Synøve Nordén
Telefon: +47 410 46 063
E-Mail: Hege@foodworks.no
Adresse: Gaustadalléen 21, 0349 Oslo

Trykk her for å komme tilbake til forsiden

Vi bringer deg skreddersydde resultater

© 2018 Food Works AS. Alle rettigheter reservert. Org. nr.: 920 545 505. | Personvern | Informasjonskapsler | Nettside utviklet av Mai Graphic